Pages

Oct 16, 2010

Hari Ini Dalam Sejarah

akhirnya..kini pasti~~(lagu anita serawak..haha)..finally, aku telah mencipta rekod peringkat kariah masjid kalumpang kerana buat pertama kalinya aku telah g mandi kt sna..bkn kt masjd tp kt ayo terojun..haha best gak la, sbb p ngan kwn2..ayaq plak clean n clear (haha..da mcm iklan sbun bsuh muka..) mmg syiok tahap gaban la walopon aku mandi sat ja..sbb stok lmak abes so bdan xleh nk bako..nk bako smpah tkt t kna saman dek polis lak..huhu.. tp yg pling pntg aku dpt lg stu pngajran yg slma ni aku xdpt nk bktikan..satu ayt power yg slalu org ckp "seorang ibu akn menganggap anknya msh kecil buat slma-lamanya"..haa mmg sentap gak la..sbb td i telah call my mom, sja call sbb nk tnye kabo..aku taw dia selsema tue yg aku wat follow up sblm g mandi td (wahh mcm follow up kertas kerja kt HEP la plak..haha)..sblm aku letak aku gtaw la yg aku nk g mandi..mak aku neh mmg dah maklum ngan kepakaran aku iaitu "x reti berenang"haha..so, dia mmg rsau la..dia xbg aku p..tp aku racun la sket2, last2 dpt gak lesen..so aku g la ptg td..igtkn da abeh kt stu jew..tp apa yg buat aku teharu (rasa cam nak nanges jew..huuu~~~) maghrib td mak aku call just nk tny aku da slmt smpi ke blom..wah mmg teharu-maru la aku td..mgkin bg hampa besa..tp bg aku sngt2 bermakna..hehe ok2 tue ja untuk kali ni..so, "tingkatkan amalan, kurangkan kejahatan" waa cau dlu..wiuuu~~

Yang Punya Blog,

3 KuMEn:

Marhamah Abu Zahar said...

mmg best bila diberi perhatian oleh family kan..^^

liyana saffie said...

ye...btul3...hehe

TheBlackWhite said...

=)

Post a Comment